اخبار جنگنده قاهر - An Overview

کالای ایرانی اندیشکده‌های خارجی اندیشکده‌های خارجی عناوین کل اخبار اندیشکده‌های خارجی

سازمان‌های مردم نهاد و تشکل‌ها

ما تمامی آن فضا را وارد نرم افزارهای فوق پیشرفته‌ای که داریم می‌کنیم و تحلیل‌های خاص خودمان را انجام می‌دهیم. نه تنها این کار را در حوزه بازی جنگ بلکه آن‌ها را به بخش‌هایی از رزمایش‌هایمان وارد می‌کنیم و سناریو مربوطه را تمرین می‌کنیم.

به گفته یک مقام ارشد پنتاگون ایالات متحده تصمیم دارد که تانک های آمریکایی به اوکراین می دهد ولی مشخص…

این گزارش می افزاید: نیروی هوایی ایران در واقع یکی از بزرگترین نیروهای هوایی جهان است.

این سامانه‌ها می‌توانند تهدیدات را کشف کنند، یعنی اگر در سویی یک جنگنده پنهان کار وجود دارد که حاصل تلاش تمام فناوری و دانش در غرب است، در مقابل آن در جمهوری اسلامی ایران و در پدافند، سامانه‌ای ساخته شده که آن را بی اثر و کم اثر می‌کند و این کار بسیار بزرگی است.

بزنگاه اتخاذ تصمیمات مهم برای مردم و مسئولین اینکه چرا این اوضاع رخ داده، قطعا علل متعدد و متکثری دارد که هم باید در داخل جست و هم در خارج و همچنین باید مقصرین را پیدا کرد؛ اما نکته مهم این است که این مسیر و این گونه به اصطلاح اقدام اعتراضی که دیگر نمی توان نام اعتراض بر آن نهاد قرار است چه آخر و عاقبتی داشته باشد؟!

این شبکه کشف راداری عمدتاً پیرامون خود را به صورت فعال و اکتیو می‌توانست رصد get more info کند یعنی یک انرژی و موجی باید ساطع می‌شد، در بازگشت اگر چیزی بود نمایش داده می‌شد.

ما در زوبین توانستیم این قابلیت را توسط دانش بنیان و صنعت دفاعی فاخرمان به وجود بیاوریم که این گونه از تهدیدات را کشف و ترک کنیم و با آن درگیر شویم. این درگیری تقریباً با دو مجموعه موشکی، شامل سیکر های پسیو و اکتیو انجام می‌شود.

در ابتدا بایست چندین مقایسه میان قبل و بعد از انقلاب انجام دهم. قبل از انقلاب آمریکایی‌ها شبکه کشف راداری را برای ما یعنی کشوری که قرار بود ژاندارم منطقه باشد، مستقر کردند.

وی تصریح می‌دارد که در پدافند جمهوری اسلامی ایران سامانه‌ای ساخته شده که کارکرد «جنگنده های پنهان‌کار» را بی اثر یا کم اثر می‌کند. او درباره عملکرد پدافند کشور و دستاوردهای خیره کننده آن، صحبت‌های جالبی دارد. مثلاً او به «پدافند لیزری» اشاره می‌کند که هدف آن به ویژه در کلانشهرهایی مانند تهران، منهدم ساختن موفق ریز پرنده‌ها، به صورت «بی صدا» است.

در رابطه با تهدیدات، از گذشته تا به حال تهدیدات تغییراتی داشته است به عنوان مثال در گذشته تهدیدات شامل جنگنده‌های نسل سه و چهار بود، مثلاً در جنگ تحمیلی و دفاع مقدس اگر شما به هیمنه و بدنه نیروی هوایی رژیم بعث نگاه کنید، می‌بینید که جنگنده‌هایی مثل میگ، میراژ و یا انواع و اقسام بمبرهایی مثل توپولوف و… تهدیدات آن زمان بود.

حوادث

کره زمین گرد است و سه هزار کیلومتر جایی نیست که رادار به صورت مستقیم بتواند ببیند. پس انرژی را به لایه یونوسفر می‌فرستد (یونوسفر چهارمین لایه در نظام جبر است که می‌تواند انرژی را از خود ساطع و مثل یک آینه به سمت زمین برگرداند) و ما می‌توانیم اهداف و پرنده‌هایی که در کره زمین و در قسمت خَمِش زمین واقع شده‌اند را در سه هزار کیلومتر ببینیم.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *